Rólunk

A NIT a Fiatalokért Nonprofit Kft-t a Nemzeti Ifjúsági Tanács alapította 2021-es év elején. Oly célból, hogy az ifjúsági szektor peremén lévő fiatalokkal foglalkozó szakemberek részére is kellő odafigyelést és támogatást biztosítsunk. Ebből adódóan a fő célcsoportunk azon fiatalokkal foglalkozó szakemberek, akik készek magukat fejleszteni és szeretnének a fiatalokat aktuálisan foglalkoztató témakörökben eligazodni, támogatni és segíteni a fiataloknak.

Fő tevékenységeink közé tartozik többek között a képzés fejlesztés és akkreditálás a köznevelés területén. A képzés kidolgozás során elkészült anyagokat, jó gyakorlatokat, non formális tanulási eszközöket a Tudástárban tesszük közzé, így azok számára is elérhetőek lesznek, akik nem tudnak a képzéseinken részt venni.

Továbbá más nonprofit- és forprofit szervezetek részére készítünk képzési anyagokat és kutatásokat ifjúsági és köznevelési területen. Ezenfelül munkánk során célunk egy olyan szakértői adatbázis létrehozása, amely azt a célt szolgálja, hogy az ifjúsági civil szervezetek részére megfelelő szakembereket biztosítsunk a rendezvényeikhez, szervezetfejlesztésükhöz.